Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetés, szállítás

KLART Studio 

A szállítás menete:

Termékeink kiszállítását egy körültekintően kiválasztott logisztikai szolgáltató, a fuvar.hu végzi. Célunk, hogy rendelésének kiszállítása gördülékeny és kényelmes legyen. A csomagküldő szolgáltatóval kézbesített termékek kiszállításának előkészítése azonnal és előzetes kapcsolatfelvétel nélkül történik.

A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent (járdaszegélyig vagy legfeljebb addig a pontig, ameddig a teherautó be tud hajtani). A 40kg és/vagy 3m körméret feletti áruk esetében a lakásba szállítás extra szolgáltatásként közvetlenül a szállítócégtől külön megrendelhető. Bővebb információért keressen fel bennünket, a „kapcsolat” menüpont alatt található lehetőségek egyikén.

Amennyiben azt észleli, hogy terméke hiányos, vagy károsodást szenvedett, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk!

Szállítási cím:

A rendelést egy Ön által megadott címen kézbesítjük. Ez eltérhet a számlázási címtől, így rendelését akár irodájába vagy ismerősei címére is kérheti.

A szállítási idő:

Belföldi szállítási cím esetén, legkésőbb a megrendeléstől számított 14 napon belül. Ettől függetlenül természetesen mindig arra törekszünk, hogy vásárlóink minél előbb megkapják a rendelt terméket. A rendelés során arra kérjük, hogy adja meg telefonszámát, így a logisztikai szolgáltató időpont egyeztetés céljából fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.

Külföldi szállítási cím esetén, mind a szállítási áraink, mind a szállításra vonatkozó díjaink, külön árajánlatkérést igényelnek. A szállítást csak a felek által kölcsönösen egyeztetett és elfogadott feltételek elfogadása után áll módunkban elindítani.

Személyes átvétel:

Személyes átvételre, előre egyeztetett helyszín és időpont alapján van lehetőség. Belföldi rendelési címre a nagyobb értékű (300.000 Ft feletti), illetve méretű, vagy törékeny képek esetén, a megvásárolt alkotást akár személyesen is házhoz visszük. Személyes átvétel lehetőségével kapcsolatban, minden esetben keressen fel bennünket, a „kapcsolat” menüpont alatt található lehetőségek egyikén, egyeztetés céljából.

Szállítási díjaink, belföldi szállítás esetén:

40.000 Ft alatti rendelés esetén felszámításra kerülő plusz költségek:

- Szállítási és csomagolási ár: bruttó 1.900 Ft

 

40.000 Ft feletti rendelés esetén:

- A szállítás és csomagolás ingyenes. (Költségeit a KLART Studio állja.)

Szállítási módok:

Futárszolgálattal: fuvar.hu (partnerünk)

Magyar posta

Személyes átvétel

 

Fizetési lehetőségek:

Előre történő banki utalás

Utánvét

Bankkártyás fizetés (Jelenleg még nem leérhető)

Készpénz