Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Polcok, gyertyatartók

Rendezés:

MILÁNÓ FALI KONZOL

11.000 Ft
Még elérhető, egyedi darab!

Egy igazi kuriózum. Egy aprócska kiegészítő, ami nagyot mutat. A fekete és arany színek tökéletes kombinációja. Anyaga: epoxi, fenyő, két rétegben festve és lakkozva, hátulján logóval ellátva. Mérete: 35 x 12 cm.

GOLDEN MÉCSESTARTÓ POLC

8.000 Ft
Elkelt

A fal aprócska dísze, mely tekintélyt parancsol. A fehér és kéttónusú aranyszín elegáns kombinációja. Az üveg, egyedi díszítéssel ellátott mécsestartó, a termék tartozéka! Anyaga: fenyő és epoxi. Két rétegben festve és lakkozva, hátulján logóval ellátva. Csak párban rendelhető. A feltüntetett ár, a kettő darabra érvényes! Mérete: 10  x 30 cm/db.

CARIBEAN POLC

14.000 Ft
Elkelt

Tengerparti hangulatot árasztó polcocska, remek kiegészítő a lakás bármely pontján. Anyaga: fenyő, kötél, gipsz. Két rétegben festve és lakkozva, hátulján logóval ellátva. Mérete: 40 x 38 cm.

GOLDEN FALI KONZOL

11.000 Ft
Még elérhető, egyedi darab!

Egy igazi kuriózum. Egy aprócska kiegészítő, ami nagyot mutat. A fehér és arany színek tökéletes kombinációja. Anyaga: epoxi, fenyő, két rétegben festve és lakkozva, hátulján logóval ellátva. Mérete: 47 x 13 cm.

MALIBU MÉCSESTARTÓ POLC

8.000 Ft
Elkelt

A fal aprócska dísze, mely a melegség és meghittség érzését árasztja. Az üveg, egyedi díszítéssel ellátott mécsestartó, a termék tartozéka! Anyaga: fenyő. Két rétegben festve és lakkozva, hátulján logóval ellátva. Csak párban rendelhető. A feltüntetett ár, a kettő darabra érvényes! Mérete: 9  x 32 cm/db.

MARINA MÉCSESTARTÓ POLC

8.000 Ft
Még elérhető, egyedi darab!

A fal aprócska dísze, mely a melegség és meghittség érzését árasztja. Az erős türkiz, kivételes megjelenést kölcsönöz. Az üveg, egyedi díszítéssel ellátott mécsestartó, a termék tartozéka! Anyaga: fenyő és epoxi. Két rétegben festve és lakkozva, hátulján logóval ellátva. Csak párban rendelhető. A feltüntetett ár, a kettő darabra érvényes! Mérete: 9  x 29 cm/db.

MIAMI MÉCSESTARTÓ POLC

8.000 Ft
Elkelt

A fal aprócska dísze, mely a melegség és meghittség érzését árasztja. Egy fuvallatnyi pasztelltürkiz színnel megfűszerezve. Az üveg, egyedi díszítéssel ellátott mécsestartó, a termék tartozéka! Anyaga: fenyő és gipsz. Két rétegben festve és lakkozva, hátulján logóval ellátva. Csak párban rendelhető. A feltüntetett ár, a kettő darabra érvényes! Mérete: 9  x 27 cm/db.

MILÁNÓ MÉCSESTARTÓ POLC

8.000 Ft
Még elérhető, egyedi darab!

A fal aprócska dísze, mely tekintélyt parancsol. A fekete és kéttónusú aranyszín elegáns kombinációja. Az üveg, egyedi díszítéssel ellátott mécsestartó, a termék tartozéka! Anyaga: fenyő és epoxi. Két rétegben festve és lakkozva, hátulján logóval ellátva. Csak párban rendelhető. A feltüntetett ár, a kettő darabra érvényes! Mérete: 8  x 20 cm/db.

NATURA MÉCSESTARTÓ POLC

6.000 Ft
Elkelt

A fal aprócska dísze, mely a természet és a föld színeit bevarázsolja otthonába. Az üveg, egyedi díszítéssel ellátott mécsestartó, a termék tartozéka! Anyaga: fenyő, kiegészítők ánizs és fahéj. Két rétegben festve és lakkozva, hátulján logóval ellátva. Csak párban rendelhető. A feltüntetett ár, a kettő darabra érvényes! Mérete: 7  x 28 cm/db.

TORTUGA POLC

14.000 Ft
Elkelt

Tengerparti hangulatot árasztó polcocska, remek kiegészítő a lakás bármely pontján. Anyaga: fenyő, kötél, kagyló. Két rétegben festve és lakkozva, hátulján logóval ellátva. Mérete: 42 x 37 cm.